Dans-Stepp

Vi danser i steppesko, som har jern på tå og hæl. Vi skaper, eller rettere sagt spiller, rytmer med føttene, samtidig som vi behersker koreografien. Stepp krever, og trener, koordinasjon og spesielt rytmesans, og er ein god støtte for alle andre danseformer. 

Stepp er utrolig gøy, her er det lov å vere bråkete, og etter hvert flyr vi over dansegulvet med komplekse og raske rytmer - både dansarane og publikum storkoser seg! Det er få skoler i Noreg som underviser i stepp, og vi er stolte av at vi har eit høgt nivå på steppundervisninga. I 2009 var to elevar med på VM i dans og kom heim med sølvmedalje til Noreg! 

Vi følger ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing)-systemet, eit gradstsystem, som brukes verda over for å sikre kvalitet i danseundervisninga. Vi tilbyr også ISTD-eksamen som ein moglegheit og eit mål og jobbe mot for dei som vil. 

Elevene er med på minst to forestillinger i løpet av skoleåret: den store haustforestillinga på Parken Kulturhus og ein mindre presentasjon av klassearbeid i mai måned.

Lærarar